Hotel Bouček Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 60 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    82%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Petr

dospělý pár, 15.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • pěkný interiér, zařízení

  • chybí klimatizace

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Josef Moravec

jednotlivec, 24.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jiří Martinek

skupina přátel, 8.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Velmi vysoce oceňuji práci slečny v recepci, která mi pomohla zajistit zabezpečení večeře a oběda v jiných restauracích, vzhledem k rekonstrukci Vašeho stravovacího zařízení. Stejně tak mi pomohla s informacemi k návštěvě zámku.

  • nemán

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

pan Krupinský

jednotlivec, 28.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
2
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Miloš Chvojka, RNDr.

dospělý pár, 14.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Příjemné jednání s personálem, který je ochotný, atraktivní místo hotelu. Celkové uspořádání a vybavení příjemné.

  • Nejsou k dispozici parkovací místa, což je v současné době těžko přijatelné. Parkování v hotelu Octárna je dosti daleko. Vybavení neodpovídá čtyřhvězdičkovému hotelu, chybí výtah. Snídani za 120 Kč není bufetového typu.

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
4

dospělý pár, 29.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Pokoj standart s nehezkým výhledem do dvora, nefungující restaurace a venkovní posezení.

Personál
8
Služby
3
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

dospělý pár, 25.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Lenka

rodina se staršími dětmi, 5.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Lucia Slezáková

jednotlivec, 10.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Příjemné prostředí, čísté, milý personál

  • Chybí nějaké wellness přímo v hotelu

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Martina Hošťálková

jednotlivec, 14.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vždy jsem velmi spokojená za veškeré služby. Děkuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 1.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Velká spokojenost s ubytováním i jídlem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
5

Jaroslav

dospělý pár, 14.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • v celu velmi dobré

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Richard Dejmek

rodina se staršími dětmi, 18.9.2011

Kroměříž, ČR

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Viktor Fous

jednotlivec, 22.6.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • vše bez problémů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 16.5.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemné prostředí, klid, možnost prodlužování doby na parkovacích hodinách prostřednictvím SMS.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Simona Grančaiová

jednotlivec, 18.9.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • příjemný hotel, ochotný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Ondřejová

jednotlivec, 15.9.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
1

Alice Baumgartnerová

jednotlivec, 16.6.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemný a milý personál v recepci i hotelové restauraci, veškeré požadavky vyřízeny obratem včetně podání všech potřebných informací. Zařízení pokoje moc hezké a útulné, čistota na jedničku a s okny do dvora krásný klid a ticho.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila Handlíková

dospělý pár, 19.7.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V hotele jsme byli velmi spokojeni.Obě paní recepční byly velmi vstřícné.V době našeho pobytu nás překvapil déšť a my neměli deštník.V hotelu nám ho velmi ochotně zapůjčili,čímž jsme byli mile překvapeni.Další velmi milé překvapení z hotelu nás čekalo večer po návratu domů.Ozval se telefon ,kde se nás paní recepční ptala,zda jsme nenechali v pokoji dioptrické brýle.Teprve když jsme si šli brýle zkontrolovat,zjistila jsem ,že mi opravdu chybí brýle na dálku.Hotel mi je okamžitě poslal poštou a za dva dny jsem je měla doma. Považuji toto za opravdu nadstandardní službu zákazníkovi a holelu moc děkuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

hanna białobrzeska

rodina se staršími dětmi, 11.6.2009

Polski

  • Celkové hodnocení
96 %
  • full comfot & pleasure

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10